Handige links

Als u een toepasselijke internet pagina weet die in deze lijst ontbreekt vragen wij u om de gegevens per EMAIL naar ons toe te sturen.

 

Indien u zelf een link naar de Golderake internet pagina op uw site wilt plaatsen kunt u de onderstaande HTML code gebruiken. Deze code kunt u met knippen en plakken eenvoudig in uw HTML document invoegen. U krijgt dan de volgende kopeling op uw site.

 

www.golderake.nl

 

<a href="http://www.golderake.nl" target="_top" title="Hyperlink naar de Golderake site op internet!"><img src="http://www.golderake.nl/pic_bin/golderake button small.jpg" width="80" height="15" alt="www.golderake.nl" border="0" align=""></a>

 

 

www.inoudeansichten.nl/ansichten/index.phpOp deze website kunt u van veel plaatsen in Nederland oude ansichten bekijken.
www.erfgoedhuis-zh.nlWij ontwikkelen en leveren talrijke producten en diensten aan beheerders en gebruikers van erfgoed in de hele provincie. Daardoor zijn deze in staat erfgoed (beter) te onderhouden en te gebruiken.
www.groenehartarchieven.nlDe website www.groenehartarchieven.nl is een gezamenlijk project van de streekarchieven Rijnlands Midden (regio Alphen aan den Rijn), Midden-Holland (regio Gouda) en Rijnstreek (regio Woerden).
www.geschiedenisbank-zh.nlGeschiedenisbank Zuid-Holland, hét digitale platform voor iedereen die informatie zoekt of wil uitwisselen over de regionale en lokale geschiedenis binnen de provincie.
www.geschiedenisvanzuidholland.nlHet Provinciaal Historisch Centrum (PHC) is onderdeel van het Erfgoedhuis Zuid-Holland. Het PHC beheert zelf geen collecties maar brengt de geschiedenis van Zuid-Holland onder de aandacht van een breed publiek.
people.zeelandnet.nl/ehamelink/heemkunde/index.htmOp deze site worden alleen Heemkundige en Oudheidkundige Verenigingen vermeld. Museums en andere instellingen die zich met geschiedenis bezighouden vermelden wij niet.
www.historischevereniginghaastrecht.nlhistorische vereniging Haastrecht
www.historischekringkrimpen.nlDe Historische Kring Krimpen aan den IJssel is opgericht op 30 december 1998 en is een plaatselijk georiënteerde vereniging met als doel: het opzetten en stimuleren van activiteiten die de historie en de cultuur van Krimpen aan den IJssel levend houden en het gemeenschapsleven bevorderen.
www.lekkerkerkdoordetijd.nlHet initieren en/of stimuleren van aktiviteiten, welke de historie en cultuur van het dorp Lekkerkerk levend houden en het gemeenschapsleven aldaar bevorderen.
www.wonenineenmolen.nlDe Molen in Gouderak!
www.xs4all.nl/~niekoDe Krimpenerwaard, informatie en foto's over Vlist, Haastrecht, Stolwijk, Schoonhoven, Bergambacht, Ammerstol, Berkenwoude, Krimpen, Lekkerkerk, Ouderkerk aan den IJssel en Gouderak. Ook over Gouda, Oudewater, Lopik en IJsselstein
www.hvouderkerck.nlDoelstellingen: het bevorderen van de belangstelling voor en de kennis van de geschiedenis van Ouderkerk aan den IJssel, het vastleggen van die kennis, het stimuleren en het uitvoeren van studies en onderzoeken op historisch gebied, het stimuleren van het behoud en de bescherming van historische bebouwing, monumenten, objecten van geschiedenis en kunst, het beheren van een kleine expositieruimte.
people.zeelandnet.nl/ehamelink/heemkundeOp deze site worden alleen Heemkundige en Oudheidkundige Verenigingen vermeld. Museums en andere instellingen die zich met geschiedenis bezighouden vermelden wij niet.
www.streekmuseumkrimpenerwaard.nlIn het streekmuseum kunt u met eigen ogen zien hoe het er vroeger allemaal toeging op de boerderij en het platteland. Het leven was eenvoudig en het overgrote deel van de bevolking werkte hard.
www.stolwijkersluis.nlBuurtschap Stolwijkersluis, een kleine wijk met een klein aantal inwoners.
www.devrijheidonline.nlmusea, recreatie, poldersport

 

 

2018 © Historisch vereniging Golderake Webdesign door Internetbureau Antum